Sara Seing f.d Jervfors

Kostchef på Södertälje kommun och chef för Utvecklingsnoden MatLust

  • Sara är kostchef i Södertälje kommun och chef för Utvecklingsnoden MatLust för hållbara livsmedel.
  • Sedan början av 2000-talet har Sara framgångsrikt arbetat med att driva på för en hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion med den offentliga måltiden som drivkraft.
  • Utbildad kock på Virginska gymansiet i Örebro och kostekonom vid Uppsala universitet.
  • Djur- och naturälskande mamma till tre barn och ägare till en islandshäst och två bondkatter.
  • En matnörd ut i fingerspetsarna som älskar all vällagad mat gjord på hållbart producerade råvaror. Bygger alltid sina ”hemma”-menyer på det som finns i skafferiet.


Fotograf: Ida de Oquiñena

Mer information och kontakt: www.matlust.euwww.dietforagreenplanet.se

Styrgruppen i Matsvinnet.se

Kristoffer
Gunnartz

Konsult inom kommunikation och resurseffektivitet. Har tagit timeout på obestämd tid och egen begäran.

Sara Seing

Kostchef på Södertälje kommun och chef för MatLust Utvecklingsnod.
Glad och positiv strateg som gillar när det rör på sig.

Ingrid
Strid

Forskare vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) och vetenskapliga stöttepelare.

Mårten
Thorslund

Kommunikationsstrateg, hållbarhetsexpert och grundare till Matsvinnet, f d ordförande.

Louise
Ungerth

Opinionsbildare, oftast först på matsvinnsbollen och har bpåde systemperspektiv och örnkoll.

Åsa Sandberg

Åsa Sandberg är en världsförbättrare och matsvinnsaktivist och verksam inom TooGoodToGo.